Ландшафтните архитекти на Велида имат визията и креативността да превърнат всяко пространство в произведение на изкуството. От вилни дворове до обществени паркове, ние проектираме и изпълняваме проекти, които са и красиви и функционални.

Ето с какво се отличаваме:


Проектиране на градини:

Ние създаваме спиращи дъха градини, които са перфектна комбинация от форма и функция. От цветни цветни лехи до спокойни водни съоръжения, нашите градини са толкова уникални, колкото и клиентите, които обслужваме.

Външни жилищни пространства:

Ние трансформираме външните пространства в привлекателни и функционални зони за релакс и забавление. Нашите индивидуално проектирани зелени площи и дворове, беседки и перголи създават перфектната обстановка за събирания със семейството и приятелите.

Устойчиво озеленяване:

Нашият екологичен подход към ландшафтния дизайн се фокусира върху минимизиране на въздействието върху околната среда, като същевременно увеличава максимално естетическата привлекателност.
Проектираме и ландшафти, които изискват малко или никакво напояване, като използваме устойчиви на суша растения и ефективни техники за управление на водата.

Пътеки и декорации:

Ние създаваме издръжливи и визуално привлекателни елементи като пътеки, подпорни стени и каменни огради, които могат да издържат на употреба и атмосферни условия.

Осветление:

Използваме светлината така, че да откройм красотата на пейзажа и да създадем топла и привлекателна атмосфера, като същевременно гарантираме безопасност и сигурност.

Събиране на дъждовна вода:

Проектираме и дренажни системи, които събират и съхраняват дъждовна вода за напояване, намалявайки сметките за вода и с мисъл за околната среда.

Избрани проекти – ландшафтна архитектура